Chelsea Import Transmission PTO

PTO exploded view
Na kontaktoni

Chelsea Import Transmission PTO. 290, 429 dhe 435 Series PTO. Chelsea është i vetmi prodhim vendas të ju ofrojmë P.T.O.s se Mali direkt në transmetimet e importit. Duke eliminuar nevojën për një përshtatës përshtatur. Këto P.T.O.s kanë një strehim gize për forcë dhe kon tapered kushineta për rritjen e kapaciteteve të ngarkesës. Të gjitha njësitë janë në dispozicion me fllanxha më të njohura Chelsea drejtpërdrejta mali pompë, përfshirë 360 ° fllanxha rotatable. All PTO Chelsea-së në magazinë gatshëm për të anijes botën e gjerë. thirrje 877-766-4600 ose 407-872-1901.

Ne shesim gjithçka që ju nevojitet për PTO tuaj, duke përfshirë edhe ri, të përdorura dhe rindërtuar PTOs, pjesë dhe pajisje. Ju gjithashtu mund të vizitoni faqen tonë manuale Chelsea PTO seksion ku ju mund të gjeni shumë pjesë Chelsea PTO dhe manuale të shërbimit.

Chelsea 290 Series PTO

Chelsea PTO 290 seriProjektuar për përdorim në Eaton Fuller 4106 përdorur në Mack Midliners dhe Mack T2060A transmetimeve. Chelsea 290 Series PTO rritet direkt në transmetimet, nuk ka përshtatës përshtatur nevojshme. Cast Iron strehim për forcë dhe kon tapered kushineta për rritjen e kapaciteteve të ngarkesës. duke kursyer hapësirë ​​të mbuluar Zhvendosja e ajrit siguron pastrimin maksimale nën kamion. The 290 Seria përmban gjashtëmbëdhjetë opsione prodhimit duke përfshirë 360 ° ofruar rotatable fllanxhë pompë optimale të pastrimit. Tri raporte të brendshme me shpejtësi dhe pesë opsione ndryshim e bëjnë këtë go-për pushtet të marrë off.

Chelsea 290 Manual Series PTO Owners
Chelsea 290 Series PTO Pjesë Manual

290 Specifikimet seri 290*F 290*L 290*Q 290*U
Standard Output Shaft Size 1-1/4 Round w / çelës
Përhershme Torque Rating (lbs. ft.) 175 175 175 175
Përhershme Torque Rating (N.m.) 237 237 237 237
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 17 17 17 17
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 33 33 33 33
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 12 12 12 12
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 25 25 25 25
përafërt Pesha 35 lbs. (16kg)

Chelsea 429 Series PTO

429 Series PTOPërshtatet Mitsubishi MO50S5, MO50S5 dhe MO70S6 transmetimet. Chelsea 429 Series PTO ofron instalimin më të shpejtë dhe kosto më të ulët për njësi. Rritet direkt në transmetim duke ju dhënë leje të mirë, instalim të lehtë, dhe kursime të konsiderueshme në kosto dhe kohë me një veshje integral përshtatës në input për të arritur gear shofer në transmetimin. Opsionet ndryshim për 429 Seri përfshijnë ajrin, levë, elektrike mbi ajrit.

429 Specifikimet seri 429
Standard Output Shaft Size 1-1/4 Round w / çelës
Përhershme Torque Rating (lbs. ft.) 175
Përhershme Torque Rating (N.m.) 237
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 17
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 33
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 12
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 25
përafërt Pesha 37 lbs. (17kg)

Chelsea 435 Series PTO

Chelsea 435 seriChelsea 435 PTO përshtatet Hino LF06S dhe transmetimet LJ06S. Three speed ratios and seven output options for maximum versatility. It mounts directly to the transmissions without the need of a gear adapter. Shift options include air and wire. Cast Iron strehim për forcë dhe kon tapered kushineta për rritjen e kapaciteteve të ngarkesës. The 435 pushtet të marrë off është përdorur shpesh në ajrore, borë & heqjen akull, zjarr & shpëtim, kamion hale & hale rimorkio dhe shërbimit aplikimet kamion.

Chelsea 435 Manual Series PTO Owners
Chelsea 435 Series PTO Pjesë Manual

435 Specifikimet seri 435
Standard Output Shaft Size 1-1/4 Round w / çelës
Përhershme Torque Rating (lbs. ft.) 175 175
Përhershme Torque Rating (N.m.) 237 237
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 17 17
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 33 33
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 12 12
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 25 25
përafërt Pesha 37 lbs. (17kg)