Chelsea Impor Transmission PTO

PTO exploded view
Taros Kami

Chelsea Impor Transmission PTO. 290, 429 jeung 435 runtuyan PTO. Chelsea nyaeta hijina pabrik domestik nawarkeun maneh P.T.O.s yén Gunung langsung ka transmisi impor. Ngaleungitkeun kedah pikeun adaptor geared. P.T.O.s ieu boga perumahan beusi matak for geus putus jeung congcot tapered arah pikeun ngaronjat kapasitas beban. Kabéh unit nu sadia kalawan langsung flanges pompa Gunung pang populerna Chelsea urang, kaasup 360 ° flanges rotatable. Kabéh Chelsea PTO di stock siap ngilikan Dunya lega. nelpon 877-766-4600 atawa 407-872-1901.

Urang ngajual sagalana nu peryogi pikeun PTO Anjeun, kaasup anyar, dipaké sarta diwangun deui PTOs, bagian jeung asesoris. Anjeun oge bisa didatangan kami manual Chelsea PTO bagian mana anjeun bisa manggihan réa patempatan Chelsea PTO jeung manual jasa.

Chelsea 290 runtuyan PTO

Chelsea PTO 290 runtuyanDirancang pikeun pamakéan dina Eaton Fuller 4106 dipaké dina Mack Midliners na Mack T2060A transmisi. The Chelsea 290 Runtuyan PTO mounts langsung kana transmisi, euweuh adaptor geared diperlukeun. Tuang Beusi perumahan for geus putus jeung congcot tapered arah pikeun ngaronjat kapasitas beban. The nyimpen spasi panutup shift hawa nyadiakeun clearance maksimum dina treuk nu. The 290 Runtuyan pitur genep belas pilihan kaluaran kaasup 360 ° rotatable flange kurban pompa optimum clearance. Tilu babandingan speed internal jeung lima pilihan shift ngadamel ieu lebet-ngawasa take off.

290 runtuyan Spesifikasi 290*F 290*L 290*Q 290*The
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4 Babak w / konci
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 175 175 175 175
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 237 237 237 237
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 17 17 17 17
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 33 33 33 33
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 12 12 12 12
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 25 25 25 25
Beurat perkiraan 35 lbs. (16kg)

Chelsea 429 runtuyan PTO

429 runtuyan PTOFits Mitsubishi MO50S5, MO50S5 na MO70S6 transmisi. The Chelsea 429 Runtuyan PTO nyadiakeun instalasi gancang sarta ongkos Unit handap. Mounts langsung kana transmisi mere Anjeun clearance hadé, instalasi gampang, jeung tabungan signifikan di ongkos jeung waktu kalawan gear adaptor integral dina input ngahontal gear supir di midiyeum. pilihan shift pikeun 429 Runtuyan kaasup hawa, tuas, listrik leuwih hawa.

429 runtuyan Spesifikasi 429
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4 Babak w / konci
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 175
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 237
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 17
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 33
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 12
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 25
Beurat perkiraan 37 lbs. (17kg)

Chelsea 435 runtuyan PTO

Chelsea 435 runtuyanThe Chelsea 435 PTO fits nu Hino LF06S jeung transmisi LJ06S. Three speed ratios and seven output options for maximum versatility. It mounts directly to the transmissions without the need of a gear adapter. Shift options include air and wire. Tuang Beusi perumahan for geus putus jeung congcot tapered arah pikeun ngaronjat kapasitas beban. The 435 kakuatan take off ilahar dipaké dina hawa, salju & panyabutan és, seuneu & nyalametkeun, treuk dump & dump trailer sarta layanan aplikasi treuk.

435 runtuyan Spesifikasi 435
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4 Babak w / konci
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 175 175
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 237 237
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 17 17
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 33 33
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 12 12
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 25 25
Beurat perkiraan 37 lbs. (17kg)