Chelsea PTO Geared Adapters Banner

Челзи del Torrente, наменет Адаптери

Челзи насочена адаптери, како 626, 628, 630 и 645 семејството на адаптери се дизајнирани да се поедностави вашиот избор и инсталација кога ви е потребна промена во ротација или се обидуваат да го исчистите пречка. Овие адаптери користат истите влезни брзини како 442 – 489 Series P.T.O.s and are available as kits. Сите Челзи моќ полетување адаптери се во акции подготвени да брод во светот.

Челзи 626 серија PTO


626 серија адаптер

Паркер / Челзи 626 Серија адаптери се дизајнирани да се направи на тешки работни места што треба да се направи. The Chelsea tapered bearings design provide maximum load bearing capabilities and eliminates your worries about torque capacity decreasing when using an adapter with your P.T.O. Дали треба да се реши проблемот пречки или промена P.T.O. излез вратило ротации, имаме она што ви треба. Chelsea offers the widest selection of adapters in the industry, вклучувајќи адаптери за да ги собере увезени камиони како што Hino, Isuzu, Мицубиши и Нисан.

Челзи 628 серија PTO


Челзи 628 серијаПаркер / Челзи 628 Серија наменет адаптер е дизајниран да се направи на тешки работни места што треба да се направи. Челзи заострените лого дизајн обезбеди максимална способности товарот и ја елиминира вашите грижи за намалување на капацитетот на вртежниот момент кога се користи адаптер со вашиот PTO. Дали треба да се реши проблемот пречки или промена PTO излез вратило ротации, имаме она што ви треба. Челзи нуди најширок избор на насочена адаптери во индустријата, вклучувајќи адаптери за да ги собере увезени камиони како што Hino, Isuzu, Мицубиши и Нисан.


Карактеристики на производот:

 • 6-Болт P.T.. до 8-Болт Пренос отворање
 • Се движи на P.T.O. директно од преносниот
 • Го користи истиот влез брзини како 442 и 489 серија
 • Две години гаранцијаЧелзи 630 серија PTO

Паркер / Челзи 630 Серија адаптери се дизајнирани да се направи на тешки работни места што треба да се направи. The Chelsea tapered bearings design provide maximum load630 серија PTO имајќи способности и ја елиминира вашите грижи за намалување на капацитетот на вртежниот момент кога се користи адаптер со вашиот PTO. Дали треба да се реши проблемот пречки или промена PTO излез вратило ротации, имаме она што ви треба. Chelsea offers the widest selection of gear adapters in the industry, вклучувајќи адаптери за да ги собере увезени камиони како што Hino, Isuzu, Мицубиши и Нисан.

Карактеристики на производот:

 • 6-Болт P.T.. на 6-Болт Пренос отворање
 • Се движи на P.T.O. надолу под агол од 30 °, помага да се елиминираат проблемите мешање
 • Го користи истиот влез брзини како 442 и 489 серија
 • Две години гаранција

Челзи 645 серија

Челзи PTO 645 серијаПаркер / Челзи 645 Серија адаптери се дизајнирани да се направи на тешки работни места што треба да се направи. Челзи заострените лого дизајн обезбеди максимална способности товарот и ја елиминира вашите грижи за намалување на капацитетот на вртежниот момент кога се користи адаптер со вашиот PTO. Дали треба да се реши проблемот пречки или промена PTO излез вратило ротации, имаме она што ви треба. Челзи нуди најширок избор на насочена адаптери во индустријата, вклучувајќи адаптери за да ги собере увезени камиони како што Hino, Isuzu, Мицубиши и Нисан.

Карактеристики на производот:

 • 6-Болт P.T.. на 6-Болт Пренос отворање
 • Се движи на P.T.O. одредување на под агол од 45 °, помага да се елиминираат проблемите мешање
 • Го користи истиот влез брзини како 442 и 489 серија
 • Две години гаранција