Chelsea PTO Geared Adapters Banner

Adapters Chelsea PTO drejtuar Motors

adapters Chelsea përshtatur, pelqej 626, 628, 630 dhe 645 familja e adapters janë të dizajnuara për të lehtësuar zgjedhjen tuaj dhe instalimin kur keni nevojë për një ndryshim në rrotullim ose janë duke u përpjekur për të pastruar një pengesë. Këto adapters përdorin të njëjtat ingranazhet dhëna si ato që 442 – 489 Series P.T.O.s and are available as kits. Të gjitha pushtet Chelsea marrë off adapters janë në magazinë gati për anije të gjithë botën.

Chelsea 626 Series PTO


626 përshtatës seri

Parker / Chelsea 626 Adapters seri janë të dizajnuara për të bërë punë të vështira që ju duhet të merrni bërë. The Chelsea tapered bearings design provide maximum load bearing capabilities and eliminates your worries about torque capacity decreasing when using an adapter with your P.T.O. Nëse keni nevojë për të zgjidhur një problem ndërhyrje apo ndryshim P.T.O. rotacionet bosht prodhimit, ne kemi atë që ju duhet. Chelsea offers the widest selection of adapters in the industry, përfshirë adapters të përshtaten kamionë të importuara të tilla si Hino, Isuzu, Mitsubishi dhe Nissan.

Chelsea 628 Series PTO


Chelsea 628 seriParker / Chelsea 628 Seria Adapter drejtuar është projektuar për të bërë punë të vështira që ju duhet të merrni bërë. Chelsea tapered kushineta projektimit të sigurojë maksimumin e aftësive duke mbajtur ngarkesën dhe eliminon shqetësimet tuaja në lidhje me kapacitetin e çift rrotullues në rënie kur duke përdorur një përshtatës me PTO tuaj. Nëse keni nevojë për të zgjidhur një problem ndërhyrje ose të ndryshojë PTO rotacionet bosht prodhimit, ne kemi atë që ju duhet. Chelsea ofron zgjedhjen më të gjerë të adapters përshtatur në industrinë e, përfshirë adapters të përshtaten kamionë të importuara të tilla si Hino, Isuzu, Mitsubishi dhe Nissan.


Features produktit:

 • 6-Bolt P.T.. në hapjen 8-Bolt Transmetimit
 • Lëviz P.T.O. drejt jashtë nga transmetimi
 • Përdor të njëjtat ingranazhet dhëna si ato që 442 dhe 489 seri
 • Dy Viti GaranciChelsea 630 Series PTO

Parker / Chelsea 630 Adapters seri janë të dizajnuara për të bërë punë të vështira që ju duhet të merrni bërë. The Chelsea tapered bearings design provide maximum load630 seri PTO duke pasur aftësitë dhe eliminon shqetësimet tuaja në lidhje me kapacitetin e çift rrotullues në rënie kur duke përdorur një përshtatës me PTO tuaj. Nëse keni nevojë për të zgjidhur një problem ndërhyrje ose të ndryshojë PTO rotacionet bosht prodhimit, ne kemi atë që ju duhet. Chelsea offers the widest selection of gear adapters in the industry, përfshirë adapters të përshtaten kamionë të importuara të tilla si Hino, Isuzu, Mitsubishi dhe Nissan.

Features produktit:

 • 6-Bolt P.T.. në hapjen 6-Bolt Transmetimit
 • Lëviz P.T.O. poshtë në një kënd 30 °, duke ndihmuar për të eliminuar probleme ndërhyrje
 • Përdor të njëjtat ingranazhet dhëna si ato që 442 dhe 489 seri
 • Dy Viti Garanci

Chelsea 645 seri

Chelsea PTO 645 seriParker / Chelsea 645 Adapters seri janë të dizajnuara për të bërë punë të vështira që ju duhet të merrni bërë. Chelsea tapered kushineta projektimit të sigurojë maksimumin e aftësive duke mbajtur ngarkesën dhe eliminon shqetësimet tuaja në lidhje me kapacitetin e çift rrotullues në rënie kur duke përdorur një përshtatës me PTO tuaj. Nëse keni nevojë për të zgjidhur një problem ndërhyrje ose të ndryshojë PTO rotacionet bosht prodhimit, ne kemi atë që ju duhet. Chelsea ofron zgjedhjen më të gjerë të adapters përshtatur në industrinë e, përfshirë adapters të përshtaten kamionë të importuara të tilla si Hino, Isuzu, Mitsubishi dhe Nissan.

Features produktit:

 • 6-Bolt P.T.. në hapjen 6-Bolt Transmetimit
 • Lëviz P.T.O. poshtë në një kënd 45 °, duke ndihmuar për të eliminuar probleme ndërhyrje
 • Përdor të njëjtat ingranazhet dhëna si ato që 442 dhe 489 seri
 • Dy Viti Garanci