Chelsea PTO Geared Adapters Banner

Adapters Chelsea PTO geared

adapters Chelsea geared, kawas nu 626, 628, 630 jeung 645 kulawarga adapters nu dirancang simplify Pilihan anjeun sarta instalasi mun anjeun merlukeun parobahan dina rotasi atawa nyobian mupus hiji halangan. adapters ieu nganggo gears input sami salaku 442 – 489 Series P.T.O.s and are available as kits. Sadaya kakuatan Chelsea take off adapters aya di stock siap kapal di sakuliah dunya.

Chelsea 626 runtuyan PTO


626 adaptor runtuyan

Cihideung / Chelsea 626 Adapters runtuyan nu dirancang pikeun ngalakonan jobs tangguh nu peryogi meunang dipigawé. The Chelsea tapered bearings design provide maximum load bearing capabilities and eliminates your worries about torque capacity decreasing when using an adapter with your P.T.O. Naha anjeun kedah ngajawab hiji masalah gangguan atawa ngarobah P.T.O. rotations kaluaran aci, urang boga naon butuh. Chelsea offers the widest selection of adapters in the industry, kaasup adapters pikeun nyocogkeun truk diimpor kayaning Hino, Isuzu, Mitsubishi sarta Nissan.

Chelsea 628 runtuyan PTO


Chelsea 628 SeriesCihideung / Chelsea 628 Runtuyan geared adaptor dirancang pikeun ngalakukeun éta proyék tangguh nu peryogi meunang dipigawé. The Chelsea tapered arah mendesain nyadiakeun kamampuhan beban bearing maksimum sarta eliminates worries Anjeun tentang kapasitas torsi nurunna nalika maké adaptor kalawan PTO Anjeun. Naha anjeun kedah ngajawab hiji masalah gangguan atawa ngarobah PTO rotations kaluaran aci, urang boga naon butuh. Chelsea nawarkeun seleksi widest of adapters geared di industri, kaasup adapters pikeun nyocogkeun truk diimpor kayaning Hino, Isuzu, Mitsubishi sarta Nissan.


Fitur produk:

  • 6-Baud P.T.. ka Bubuka 8-baud Transmission
  • Ngalir P.T.O nu. lempeng kaluar tina midiyeum
  • Migunakeun gears input sami salaku 442 jeung 489 Series
  • Dua Taun Rek



Chelsea 630 runtuyan PTO

Cihideung / Chelsea 630 Adapters runtuyan nu dirancang pikeun ngalakonan jobs tangguh nu peryogi meunang dipigawé. The Chelsea tapered bearings design provide maximum load630 runtuyan PTO kamampuhan bearing na eliminates worries Anjeun tentang kapasitas torsi nurunna nalika maké adaptor kalawan PTO Anjeun. Naha anjeun kedah ngajawab hiji masalah gangguan atawa ngarobah PTO rotations kaluaran aci, urang boga naon butuh. Chelsea offers the widest selection of gear adapters in the industry, kaasup adapters pikeun nyocogkeun truk diimpor kayaning Hino, Isuzu, Mitsubishi sarta Nissan.

Fitur produk:

  • 6-Baud P.T.. ka Bubuka 6-baud Transmission
  • Ngalir P.T.O nu. handap di sudut 30 °, nulungan pikeun ngaleungitkeun masalah gangguan
  • Migunakeun gears input sami salaku 442 jeung 489 Series
  • Dua Taun Rek

Chelsea 645 Series

Chelsea PTO 645 runtuyanCihideung / Chelsea 645 Adapters runtuyan nu dirancang pikeun ngalakonan jobs tangguh nu peryogi meunang dipigawé. The Chelsea tapered arah mendesain nyadiakeun kamampuhan beban bearing maksimum sarta eliminates worries Anjeun tentang kapasitas torsi nurunna nalika maké adaptor kalawan PTO Anjeun. Naha anjeun kedah ngajawab hiji masalah gangguan atawa ngarobah PTO rotations kaluaran aci, urang boga naon butuh. Chelsea nawarkeun seleksi widest of adapters geared di industri, kaasup adapters pikeun nyocogkeun truk diimpor kayaning Hino, Isuzu, Mitsubishi sarta Nissan.

Fitur produk:

  • 6-Baud P.T.. ka Bubuka 6-baud Transmission
  • Ngalir P.T.O nu. handap di sudut 45 °, nulungan pikeun ngaleungitkeun masalah gangguan
  • Migunakeun gears input sami salaku 442 jeung 489 Series
  • Dua Taun Rek