Chelsea Constant bolong Sapuluh baud PTO

Chelsea Constant Mesh Ten Bolt PTO

di Rebuilt Chelsea PTOs, kami stock garis lengkep Chelsea bolong konstan 10 PTOs warung kaasup anyar, dipaké sarta diwangun deui Chelsea PTO urang ogé bagian Chelsea asli pikeun sakabéh modél, kaasup PTO nyieun kit, bearing kit, anjing laut, nyertakeun, gears, shafts na housings. Ieu ngawengku hiji garis lengkep Parker Chelsea PTOs pikeun Amérika, aplikasi Jepang tur Éropa kalawan beusi matak 6-baud na 8-baud unit ogé sadia. Urang nawarkeun nafsirkeun Chelsea PTO bagian manual, bagian katalog jeung manual jasa. Following is a list of some of the different types we have available:

  • Countershaft

  • pamisah aci

  • kakuatan Shift

  • Hareup Gunung Aplikasi

  • Shift hawa

  • Shift sambungan kabel

  • Lever Shift

shift listrik pilihan PTO ngawengku: kadali leuwih-speed, flanges na shafts pikeun ningkatna langsung atanapi jauh ka numput hidrolik, numput produk, jeung kagunaan drive mékanis. Lamun perlu mantuan identifying bagian panggero 877-776-4600 atawa 407-872-1901, mun nyarita ka salah sahiji ahli kami. Kami sadia ku telepon Senén – Jumaah 8 AM kana 5 AM Est. pengiriman barang dinten anu sami sadia, di sakuliah dunya!

Chelsea 269 runtuyan PTO

Chelsea 269 runtuyan 10 warung PTOThe Chelsea bolong konstan sapuluh baud PTO, 269 runtuyan nyaéta bolong P.T.O konstan. exceeding kapasitas torsi of a P.T.O 6-baud. sarta nyadiakeun segel tighter of a 10 warung PTO. The 269 series is the popular choice for variable displacement piston pumps that are used in refuse and snow and ice removal applications. The 269 series is available in four speed ratios and DIN 5462 output Flange. The 269 Series also features the SuperTorque™ option which provides up to 20% more torque capacity than a standard 269 Series.

Desain Spline baseuh ampir eliminates spline fretting ku cara méré aliran tetep minyak bersih ka PTO na pompa aci. This process can increase shaft life by a factor of 10. Baku torsi rating tina 300 lbs-ft na 360 lbs-ft pikeun gears Super torsi. P.T.O. speed kaluaran aci 96% (ratio G) on Allison MD transmisi. Tilu speeds séjén pikeun milih tina, tingali ALL-13 & 14 Kaca aplikasi. Sadia sareng “XY” hasil (FROM 5462) flange. Husus dirancang langsung Gunung a pompa Parker VP1 Series atawa pompa gaya sarupa on Allison MD jeung transmisi HD.

Chelsea PTO 269 runtuyan

269 runtuyan Spesifikasi 269SB 269SD 269SG 269SM 269*B 269*D 269*G 269*M
Baku Kaluaran Ukuran aci DIN 5462 / ISO 14 ("XY" Kaluaran)
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 402 390 360 318 335 325 300 265
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 545 529 488 431 454 441 407 359
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 38 37 34 30 32 31 29 25
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 77 74 69 61 64 62 57 50
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 29 28 26 23 24 23 21 19
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 57 56 51 45 48 46 43 38
Beurat perkiraan 35 lbs. (16 kg)

Chelsea 867 runtuyan PTO

867 runtuyan PTOThe Chelsea 867 series constant mesh (non-shiftable) PTO ngaleuwihan kapasitas torsi of a P.T.O 8-baud. The 867 Series is the optimal choice for variable displacement piston pumps used in refuse and snow and ice removal applications. It is available in four speed ratios and five output options. This is ideal for applications requiring continuous power. Kalayan design gear canggih pikeun ngaronjat ratio huntu-kontak pikeun operasi quieter. Desain terjal sarua salaku 859 Series.

Chelsea PTO 867 runtuyan

867 runtuyan Spesifikasi 867*G 867*M 867*Urang Sunda 867*S 867*T
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/2 Spline w / 1410 flange
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 575 490 415 385 350
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 780 664 563 522 475
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 55 47 40 37 33
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 109 93 79 73 67
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 41 35 30 27 25
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 82 70 59 55 50
Beurat perkiraan 64 lbs. (29 kg)

Chelsea 10 baud 267 PTO Series

267 runtuyan Chelsea Parker PTOThe Chelsea 267 Runtuyan kakuatan take off fits Allison 3000/4000 transmisi Series. Ngalir P.T.O nu. Ningkatna Flange ka Rear tina midiyeum – Ngamungkinkeun ningkatna langsung tina ngompa leuwih badag. P.T.O. Ratings torsi nepi ka 670 lbs-ft. – Bisa ngirimkeun ka Maximum Torques Allowable ti transmisi Allison. Baseuh Spline outputs – Ngalegaan aci Kahirupan na eliminates nu kudu ngaleupas nu PTO / Kongrés ka remen gajih nu splines aci. Gears Kawajiban beurat, arah, Shafts sarta Perumahan – dites ka tahan aplikasi severest tur ilaharna pilihan pikeun nu numput piston variabel kapindahan, dipaké dina ingkar jeung salju jeung és aplikasi ngaleupaskeun. Kitu ogé cranes na seuneu / nyalametkeun. Kalayan tilu babandingan speed na sapuluh pilihan output. Taya backlash saluyukeun. Baseuh pilihan Kaluaran Spline sadia. Hiji pilihan hébat dina Chelsea konstan bolong sapuluh baud pilihan PTO.

267 runtuyan Spesifikasi 267*B 267*G 267*S 267SB 267SG 267SS
Baku Kaluaran Ukuran aci 1 – 1/14 “
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 335 300 250 402 360 265
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 454 407 339 545 488 359
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 32 29 24 38 34 25
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 64 57 48 77 69 50
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 24 21 18 29 26 19
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 48 43 36 57 51 38
Beurat perkiraan 35 lbs. (16 kg)