Chelsea bosht me gunga shtyrë PTO

crankshaft driven PTO

A Bosht me gunga shtyrë PTO është i shtyrë nga përpara bosht me gunga motor. Ata janë përdorur kryesisht në të rëndë dhe-rëndë ekstra aplikimet që kërkojnë fuqi ndihmëse, ndërsa automjeti është në lëvizje. A friksion tipit Bosht me gunga shtyrë P.T.O. është e preferuar për shkak se ajo mund të jetë e angazhuar pa mbylljen off motorin. Një zhvendosje mekanike mund të përdoret për aq kohë sa motori pres kur angazhohen ose disengaging PTO. Chelsea bosht me gunga makinë PTOs tanë ju japin mundësinë që të ketë më shumë kontroll mbi PTO tuaj dhe çfarë mund të bëni me atë. Nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndihmë mos hezitoni të na telefononi në 877-776-4600 ose 407-872-1901. Ne ofrojmë anijeve të gjithë botën dhe të ketë ekspertë në këmbë nga të gatshëm për të ndihmuar.

Chelsea 2230U Series PTO

Chelsea bosht me gunga shtyrë PTOGear Box Chelsea 2330U Series PTO Front Mount është një motor bosht me gunga të shtyrë rritet në pjesën e përparme të automjetit dhe është projektuar për të vepruar nga bosht me gunga i motorit i cili lejon shoferin të zhvendoset “në lëvizje”. Njësia elektrike-mbi-ajrit përmban një zgjeruar ndryshim ajrit pistoni për të siguruar të shpejtë, zhvendosur të besueshme, dhe detyrë e rëndë nënshkrimin për të mbrojtur kundër rrjedhjes së ajrit. Raportet shpejtësi 2330U seri të shkojnë nga 39% në 123% e shpejtësisë motor. Seven output types are available, përfshirë 360 ° Fllanxhat rotatable Chelsea. Electronic mbi kontrollin e shpejtësisë është në dispozicion për të mbrojtur pajisjet e drejtuar nga mbi-shpejtimin.

Chelsea 2230 Manual Series PTO Owners
Chelsea 2230 Manual Series PTO Owners

2230U Series Specifikimi 2230U
Përqindja e Engine Speed 88%
Standard Output Shaft Size 1-1/4″ Round w / çelës
Përhershme Torque Rating (lbs. ft) 225
Përhershme Torque Rating (N.m.) 305
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 21
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 43
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 16
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 32
përafërt Pesha 88 lbs.(40 kg)

Chelsea 2442 Series PTO

Chelsea 2442 Series PTO ekonomiko 2442 Seria është një PTO manual ndryshim i cili kërkon që operatori për të ndaluar motorin para zhvendosur. Ajo është në dispozicion në shtatë raportet e ndryshme të shpejtësisë, duke filluar nga 39% e shpejtësisë motor për 123% e shpejtësisë motor. Opsionet ndryshim përfshijnë ajrin, tel, levë, elektrike-mbi-ajrit, dhe Chelsea PTO / Dump Pump Combo Valve. përzgjedhje të gjerë të 442 Opsionet e prodhimit seri në dispozicion, duke përfshirë boshte yndyrat-gjendje dhe 10 opsionet ndryshim.

Chelsea 2442 Manual Series PTO Owners
2442 seri PTO dimensionet e strehimit

2442 Seria PTO Strehimit Përmasat

2442 Specifikimet seri 2442*F 2442*L 2442*Q 2442*S 2442*U 2442*W 2442*X
Përqindja e Engine Speed 39% 50% 54% 74% 89% 104% 123%
Standard Output Shaft Size DIN 5462 / ISO 14 ("XY" Output)
Përhershme Torque Rating (lbs. ft.) 250 250 225 170 140 120 100
Përhershme Torque Rating (N.m.) 339 339 305 230 190 163 136
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 24 24 21 16 13 11 10
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 48 48 43 32 27 23 19
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 18 18 16 12 10 9 7
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 36 36 32 24 20 17 14
përafërt Pesha 69 lbs. (31 kg)