Chelsea Crankshaft disetir PTO

crankshaft driven PTO

A Crankshaft disetir PTO ieu disetir ku hareup crankshaft engine. Éta téh lolobana dipaké dina beurat-tugas jeung tambahan-beurat-tugas aplikasi merlukeun kakuatan bantu bari tutumpakan mangrupa ojah. A-tipe clutch Crankshaft disetir P.T.O. ieu pikaresep sabab bisa aktipitas tanpa shutting kaluar mesin. A shift mékanis bisa dipaké salami mesin ieu Cicing off lamun ngalakonan atawa disengaging PTO nu. Chelsea crankshaft drive PTOs kami masihan anjeun kamampuhan pikeun mibanda leuwih kontrol leuwih PTO anjeun sarta naon anu bisa Anjeun pigawé kalayan eta. Mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan ulah ragu nelepon kami di 877-776-4600 atawa 407-872-1901. Urang nawiskeun pengiriman barang dunya jeung boga ahli nangtung ku siap mantuan.

Chelsea 2230U Series PTO

Chelsea crankshaft disetir PTOThe Chelsea 2330U Series PTO Front Gunung Gear Box mangrupa engine crankshaft-disetir mounts dina hareupeun wahana jeung dirancang pikeun beroperasi ti crankshaft tina mesin nu ngidinan supir ka shift “dina lebet nu”. Unit-leuwih-hawa listrik ciri hiji shift hawa piston enlarged mun assure rusuh, shifting dipercaya, jeung tugas beurat sealing ngajaga ngalawan leakage hawa. Babandingan speed 2330U runtuyan dibasajankeun 39% ka 123% tina speed engine. Seven output types are available, kaasup 360 ° flanges rotatable Chelsea urang. Éléktronik leuwih kontrol speed nyaéta sadia ngajaga parabot disetir ti leuwih-ngebut.

2230U Series spésifikasi 2230The
Persén Engine Speed 88%
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4″ Babak w / konci
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft) 225
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 305
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 21
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 43
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 16
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 32
Beurat perkiraan 88 lbs.(40 kg)

Chelsea 2442 runtuyan PTO

Chelsea 2442 runtuyan PTO The ekonomis 2442 Runtuyan nyaéta shift PTO manual nu merlukeun operator pikeun ngeureunkeun mesin saméméh shifting. Ieu aya di tujuh babandingan speed béda, mimitian ti 39% tina speed engine pikeun 123% tina speed engine. pilihan shift kaasup hawa, kabel, tuas, listrik-leuwih-hawa, jeung Chelsea PTO / dump Kongrés ceurik klep. Pilihan-rupa 442 pilihan runtuyan kaluaran sadia kaasup shafts gajih-bisa na 10 pilihan shift.

2442 runtuyan PTO dimensi perumahan

2442 Runtuyan PTO Perumahan Dimensi

2442 runtuyan Spesifikasi 2442*F 2442*L 2442*Q 2442*S 2442*The 2442*W 2442*X
Persén Engine Speed 39% 50% 54% 74% 89% 104% 123%
Baku Kaluaran Ukuran aci DIN 5462 / ISO 14 ("XY" Kaluaran)
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft.) 250 250 225 170 140 120 100
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 339 339 305 230 190 163 136
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 24 24 21 16 13 11 10
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 48 48 43 32 27 23 19
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 18 18 16 12 10 9 7
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 36 36 32 24 20 17 14
Beurat perkiraan 69 lbs. (31 kg)