Chelsea dual output PTO

Челзи двоен излез PTO

Челзи 452 серија

Челзи 452 Серијата е наменета за апликации кои бараат две еднокреветни шахтите ротација. Само еден вратило може да бидат ангажирани во време. Оваа единица ги користи истите задолженост како 442 серија, правејќи го достапен за широк спектар на апликации за пренос. Сите PTOs Челзи во парк подготвен да брод во светот. Челзи 452 серија моќ полетување собранието е достапна во стандардни и длабоко опции монтажа.
Истиот ден, светот превозот на располагање. двојна излез вратило 452 серијаНие продаваме сè, вклучувајќи PTOs, делови и прибор. We also offer a large collection of PTO прирачници, можете да најдете многу Челзи PTO прирачници делови, Прирачници за сопственикот и прирачници услуги. Челзи 452 Серија е само двојна оска PTO понудени во индустријата. Designed for fuel delivery trucks and other applications requiring two single-rotation shafts. Еден вратило може да бидат ангажирани во време. Користи иста задолженост како 442 серија, правејќи го достапен за широк спектар на апликации за пренос. Жица промена е стандард.

Ако ви треба помош, Контактирајте не или јавете се и зборувате со нашите експерти PTO, Од понеделник до петок 8 часот претпладне за да се 5 часот попладне EST на 877-776-4600 или 407-872-1901.

Челзи 452 Прирачник серија PTO Делови

Dual Output Shaft PTO Specifications 452*S
Стандардна излезна Вратило Големина 1-1/4″ Тркалезна w / Клучни
Наизменичното вртежен момент Оценка (lbs. ФТ) 140
Наизменичното вртежен момент Оценка (N.m.) 190
Коњски сили Оценка за наизменична Користење
на 500 R.P.M. на излез вратило (HP) 13
на 1000 R.P.M. на излез вратило (HP) 27
на 500 R.P.M. на излез вратило (kw) 10
на 1000 R.P.M. на излез вратило (kw) 20
приближна тежина 37 lbs.(17 килограм)