Chelsea dual output PTO

Chelsea Dual PTO Output

Chelsea 452 seri

Chelsea 452 Seria është projektuar për aplikimet që kërkojnë dy boshte vetme rotacionin. Vetëm një bosht mund të jetë e angazhuar në një kohë. Kjo njësi përdor të njëjtin grup ingranazhesh si më të 442 seri, duke e bërë atë në dispozicion për një gamë të gjerë e aplikacioneve të transmetimit. Të gjitha PTOs Chelsea në magazinë gati për të anijeve në mbarë botën. Chelsea 452 Fuqia seri të marrë jashtë kuvendit është në dispozicion në të dy opsionet standarde dhe të thellë armature.
Të njëjtën ditë, të anijeve në mbarë botën në dispozicion. bosht të dyfishtë output 452 seriNe shesim çdo gjë duke përfshirë PTOs, pjesë dhe pajisje. We also offer a large collection of Manualet PTO, ju mund të gjeni shumë Chelsea PTO Pjesë manuale, manuale pronarit dhe manuale të shërbimit. Chelsea 452 Seria është e vetmja PTO bosht të dyfishtë të ofruara në industrinë e. Designed for fuel delivery trucks and other applications requiring two single-rotation shafts. Një bosht mund të jetë e angazhuar në një kohë. Përdor të njëjtin grup ingranazhesh si më të 442 seri, duke e bërë atë në dispozicion për një gamë të gjerë e aplikacioneve të transmetimit. ndryshim Wire është standarde.

Nëse keni nevojë për ndihmë, na kontaktoni ose telefononi dhe të flisni me ekspertët tanë PTO, Hëna deri të premten orës 8 paradite deri 5 pasdite EST në 877-776-4600 ose 407-872-1901.

Chelsea 452 Series PTO Pjesë Manual

Dual Output Shaft PTO Specifications 452*S
Standard Output Shaft Size 1-1/4″ Round w / Key
Përhershme Torque Rating (lbs. ft) 140
Përhershme Torque Rating (N.m.) 190
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 13
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 27
në 500 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 10
në 1000 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 20
përafërt Pesha 37 lbs.(17 kg)