Chelsea dual output PTO

Chelsea Dual Kaluaran PTO

Chelsea 452 Series

The Chelsea 452 Runtuyan ieu dirancang pikeun aplikasi merlukeun dua shafts rotasi tunggal. Ngan hiji aci bisa kalibet dina hiji waktu. Unit ieu ngagunakeun gearing sarua salaku 442 Series, sahingga aya pikeun rupa-rupa aplikasi pangiriman. Kabéh PTOs Chelsea di stock siap kapal di sakuliah dunya. The Chelsea 452 kakuatan runtuyan take off assembly nyaéta sadia dina duanana baku na jero pilihan ningkatna.
dinten anu sami, pengiriman barang dunya sadia. dual aci output 452 runtuyanUrang ngajual sagalana kaasup PTOs, bagian jeung asesoris. We also offer a large collection of manual PTO, anjeun tiasa manggihan loba Chelsea PTO bagian manual, manual boga urang jeung manual jasa. The Chelsea 452 Runtuyan anu hijina PTO dual aci ditawarkeun dina industri. Designed for fuel delivery trucks and other applications requiring two single-rotation shafts. Hiji aci bisa kalibet dina hiji waktu. Ngagunakeun gearing sarua salaku 442 runtuyan, sahingga aya pikeun rupa-rupa aplikasi pangiriman. Kawat shift nyaéta standar.

Lamun perlu bantuan, taros Kami atanapi nelepon jeung nyarita para ahli PTO kami, Senén ngaliwatan Jumaah 8AM mun 5PM Est di 877-776-4600 atawa 407-872-1901.

Dual Output Shaft PTO Specifications 452*S
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4″ Babak w / Key
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft) 140
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 190
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 13
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 27
di 500 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 10
di 1000 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 20
Beurat perkiraan 37 lbs.(17 kg)