Chelsea Ford Transmission PTO

Ford transmission PTO

Chelsea Parker PTO për transmetimin Ford, 247 seri, dhe 248 seri. Fuqia Take-Off për TorqShift transmetimet Ford. Zgjidh 247 Seria për 5 shpejtësi automatike MY2010 TorqShift dhe para dhe 248 seri për 6 shpejtësi TorqShift automatik 6 MY2011 dhe pas. Me 4 X 2 aplikimet, ju mund të arrijë pompë rrjedh deri në 31 GPM me motor tuaj në 1200 RPM. Katër aplikimet wheel drive mund të arrijë deri në 15 GPM në 1200 motor RPM. The 247 seri ka mundësinë e kontrollit elektronik overspeed.
All PTO Chelsea-së në magazinë gati për anije të gjithë botën. Chelsea 247 seri PTO, për Ford Super Duty kamionë me Ford TorqShift. Të dyja ofrojnë një kohë të reduktuar instalimit, me vetëm një çorape për t'u lidhur me PTO. hidraulike valvul dhe presioni kaloni Integruar në Strehimit PTO. New Chelsea furnizuar kontrolluara copë litari compression.
Ne shesim të gjitha nevojat tuaja PTO përfshirë PTOs përdorura dhe rindërtuar, pjesë dhe pajisje. Ju gjithashtu mund të vizitoni faqen tonë manuale PTO seksion ku ju mund të gjeni shumë pjesë Chelsea PTO dhe manuale të shërbimit. Ne jemi gjithashtu në dispozicion nëse keni ndonjë pyetje ose keni nevojë për ndonjë ndihmë. Na jep një telefonatë në 877-776-4600 ose 407-872-1901.

Chelsea 247 Series PTO

Chelsea 247 Seria Fuqia Take-Off (PTO) projektuar posaçërisht për të përshtaten Ford 5R140 (TorqShift) automatic transmission used in Ford Super Duty F-Series trucks with a gas engine and 5 shpejtësia e transmetimit automatik. PTO vepron në të gjitha ingranazhet dhe ofron aftësive superiore ngarkesën e punës. Ajo punon në të dyja 4 rrota dhe 2 wheel drive versions. The 247Series was Ford tested tough for a rugged reliable PTO. Seritë Chelsea 247 PTO është një zgjedhje e madhe për tërheqje dhe rimëkëmbjen, ajror, hale kamion dhe shërbimit aplikacionet automjeteve.

Chelsea 247 Series PTO for Ford trucks

247 Series PTO

Chelsea 247 Seri e Strehimit Përmasat

247 Dimensionet seri strehimit
Chelsea 247 Manual Series PTO Owners

PTO për Ford Transmisionit Specifikimet 247F Series
Standard Output Shaft Size 1-1/4″ Shaft Round w / çelës
Përhershme Torque Rating (lbs. ft) 120
Përhershme Torque Rating (N.m.) 163
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 1848 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 42
në 1848 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 32
përafërt Pesha 20 lbs.(9 kg)


Chelsea 248 Series PTO

The 248 Seria Fuqia Take-Off (P.T.O.) is designed for Ford model year 2011 Super Duty kamionë me Ford e gjashtë (6) speed “TorqShift 6” transmission. Ky transmetimit përmban një P.T.O. gear transmetimit, located in front of the transmission torque converter. The engine driven (jetojnë makinë) P.T.O. gear now provides you with continuous power to the P.T.O. and opens up applications that were not available when the P.T.O. gear was located behind the torque converter. Chelsea and Ford engineering have worked as a team to provide you with the P.T.O. that will meet all your application requirements. The 248 series PTO provides maximum clearance for your tough applications.

248 Series Che;sea PTO

248 Series PTO

PTO për Ford Transmisionit Specifikimet 248F Series
Standard Output Shaft Size 1-1/4″ Shaft Round w / çelës
Përhershme Torque Rating (lbs. ft) 200
Përhershme Torque Rating (N.m.) 271
Kuaj-fuqi Vlerësim për Shërbimin përhershme
në 1488 r.p.m.. e bosht prodhimit (HP) 57
në 1488 r.p.m.. e bosht prodhimit (kw) 42
përafërt Pesha 25 lbs.(11 kg)

Chelsea 249 Series PTO

NEW Chelsea 249 Seria përmban një patentë në pritje Noise shtypjen Sistemit. Ky koncept unik dizajn do të ju ofrojë me një PTO që është më e mirë në klasë
për zhurmë të reduktuar kur është e instaluar në TorqueShift ™ 6 Automatic Transmission me motor shtyrë Gear. Koncepti i ri redukton nivelet e zhurmës torsional
që janë gjetur në shumicën e aplikacioneve PTO për këto kamionë. Kombinimi i Chelsea 249 Seria dhe pompë Parker T6C lopatë do të japë me të madhe
rrjedh dhe presionet se ishin më parë në dispozicion.

Chelsea 249 Series PTO for Ford trucks

247 Series PTO

Chelsea 249 Seri e Strehimit Përmasat

249 Dimensionet seri strehimit
Manual Chelsea 249V Series PTO Owners