Ford Transmission PTO2018-09-18T16:01:40+00:00

Chelsea Ford Transmission PTO

Ford transmission PTO

Chelsea Parker PTO pikeun transmisi Ford, 247 runtuyan, jeung 248 runtuyan. The Power nyandak-Pareum keur Ford TorqShift transmisi. Pilih 247 runtuyan pikeun 5 speed TorqShift MY2010 otomatis tur saméméh jeung 248 runtuyan pikeun 6 speed TorqShift otomatis 6 MY2011 sarta sanggeus. Jeung 4 X 2 aplikasi, Anjeun bisa ngahontal pompa ngalir nepi ka 31 GPM kalawan engine anjeun dina 1200 rpm. Opat aplikasi drive kabayang bisa ngahontal nepi ka 15 GPM di 1200 engine rpm. The 247 runtuyan boga pilihan tina Overspeed Control Electronic.
Kabéh Chelsea PTO di stock siap kapal di sakuliah dunya. Chelsea 247 runtuyan PTO, pikeun Ford Super Kawajiban truk jeung Ford TorqShift. Duanana nawarkeun waktos instalasi ngurangan, kalawan ngan hiji selang nyambung ka PTO nu. Integrated hidrolik klep sarta tekanan switch dina Perumahan PTO. Anyar Chelsea disadiakeun dikawasa komprési gasket.
Urang ngajual sagala kaperluan PTO anjeun kaasup dipake tur diwangun deui PTOs, bagian jeung asesoris. Anjeun oge bisa didatangan kami manual PTO bagian mana anjeun bisa manggihan réa patempatan Chelsea PTO jeung manual jasa. Simkuring oge sadia mun anjeun mibanda patalékan atanapi peryogi bantuan wae. Masihan urang keur nelepon di 877-776-4600 atawa 407-872-1901.

Chelsea 247 runtuyan PTO

Chelsea 247 Runtuyan Power nyandak-Pareum (PTO) husus dirancang pikeun nyocogkeun ka Ford 5R140 (TorqShift) automatic transmission used in Ford Super Duty F-Series trucks with a gas engine and 5 transmisi otomatis speed. The PTO ngoperasikeun dina sakabéh gears sarta nawarkeun kamampuhan workload punjul. Gawéna on duanana 4 kabayang na 2 wheel drive versions. The 247Series was Ford tested tough for a rugged reliable PTO. Runtuyan Chelsea 247 PTO mangrupakeun pilihan gede pikeun ngerek na recovery, hawa, dump treuk jeung layanan aplikasi wahana.

Chelsea 247 Series PTO for Ford trucks

247 runtuyan PTO

Chelsea 247 Runtuyan Perumahan Dimensi

247 dimensi runtuyan perumahan

PTO pikeun Ford transmisi Spesifikasi 247F Series
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4″ Babak aci w / konci
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft) 120
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 163
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 1848 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 42
di 1848 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 32
Beurat perkiraan 20 lbs.(9 kg)


Chelsea 248 runtuyan PTO

The 248 Runtuyan Power nyandak-Pareum (P.T.O.) is designed for Ford model year 2011 Super Kawajiban truk jeung Ford urang genep (6) speed “TorqShift 6” transmission. transmisi Ieu ciri P.T.O a. gear transmisi, located in front of the transmission torque converter. The engine driven (drive live) P.T.O. gear now provides you with continuous power to the P.T.O. and opens up applications that were not available when the P.T.O. gear was located behind the torque converter. Chelsea and Ford engineering have worked as a team to provide you with the P.T.O. that will meet all your application requirements. The 248 series PTO provides maximum clearance for your tough applications.

248 Series Che;sea PTO

248 runtuyan PTO

PTO pikeun Ford transmisi Spesifikasi 248F Series
Baku Kaluaran Ukuran aci 1-1/4″ Babak aci w / konci
Intermittent torsi Peunteun (lbs. ft) 200
Intermittent torsi Peunteun (N.m.) 271
Horsepower Peunteun pikeun Service Intermittent
di 1488 R.P.M. tina Kaluaran aci (HP) 57
di 1488 R.P.M. tina Kaluaran aci (kw) 42
Beurat perkiraan 25 lbs.(11 kg)
Call Now Button
Call Us
bagian
This website uses cookies and third party services. Read our kabijakan privasi I Accept